FatCow webbhotell rabatter och koder kupong

Skulle du överväga att flytta på nätet och söka efter ett webbhotell som du förmodligen skulle göra bäst med, gå igenom detta FatCow översyn först. I denna FatCow hosting översyn av oss, kommer vi att lista ut priset värde, tillförlitlighet, tjänster och funktioner samt annan information i samband med webbhotell tjänster som erbjuds av FatCow hosting. Vi erbjuder också bra erbjudanden FatCow främjande – FatCow kupong och FatCow erbjudanden på denna webbplats. Kolla in denna oberoende och rättvis FatCow webbhotell recension nedan för alla dessa.

FatCow bär en fantastisk ställning i online-världen webbhotell verksamhet som en webbhotell med obestridlig pålitlighet, god kostnadskontroll värde, enastående kundservice support och fantastiska funktioner. FatCow grundades 1998 och har expanderat efter att inte bara i kundbas men dessutom har byggt gott rykte och har nu förvandlats till den enskilt mest kända varumärke i branschen.

Webbhotell Funktioner
FatCow ger massor av obegränsad kapacitet med sina planer som omfattar obegränsad bandbredd, obegränsat diskutrymme, obegränsad mängd e-postkonton och obegränsat antal värd domäner och MySQL-databaser.

De levererar många helt gratis e-handelslösningar därmed ger de köparna att bygga on-line sidor Min webb med val av kundvagnar, PayPal och Credit-baserade kort plug-in och skydda webbplatsen med hjälp av en delad SSL. Dessutom stöder de snabbt inrätta 3: e parts program på din egen webbplats.

Produkter och tjänster
FatCow levereras med en gratis hemsida utveckling verktyg. Det är möjligt att skapa interaktiva webbplatser med alla apps tillgängliga med deras service plan. FatCow ger också en utan kostnad registrering av domännamn för en livstid, samt gratis marknadsföring och krediter reklam. Dessutom de tillbaka sin moln webbhotell plan som har en månads garanti pengar tillbaka plus en 99,9% upptid garanti.

FatCow ger också inbyggd verktyg för webbansvariga, uppsättning av skript plug-in installation och kostnadsfria e-handel lösningar för internet företag. På toppen av det, erbjuder FatCow en mängd av tillsatt specialiserade lösningar och tjänster som webbplats ledningen, professionell e-handel samråd, domännamn och webbtjänster.

Kontrollpanelen
Det är viktigt att du har en hög grad av kontroll över ditt webbhotell inställningar. FatCow kan hjälpa det materialiseras genom att erbjuda en enkel att använda cPanel VDeck. Denna programvara ger dig möjlighet att kontrollera varje viktig aspekt av ditt webbhotell konto direkt från inrätta e-postkonton, öppna dina meddelanden via en webbaserad e-post hosting server att bygga databaser och mycket mer. Den FatCow webbhotell användargränssnitt är dessutom integrerat med ett program installationsprogram som gör att du kan integrera program från WordPress blogging service till Joomla CMS.

Tillförlitlighet
FatCow är känd för de effektiva, pålitliga och säkra experttjänster. De ger standard regelbundna server back-ups och stolta över sin 24/7 tjänsten övervakning, back-up-generator-system.

FatCow har utvecklat ett system för att hjälpa de mycket kritiska sina kunders affärsverksamhet. Denna webbhotell använder sig av högsta kvalitet serverutrustning med NetApp grupper lagringsutrymme för att kompensera för stora mängder data. Veta utsatta uppgiftskraven i accelererande företag tar FatCow betydande sätt till data garantier och skydd med avancerade brandväggar som utvecklats av Cisco nivåer nätverksövervakning och bemannade kontroller och säkerhet. Twin routrar ger förbättrad redundans medan en multi-gigabit länk ger konsumenterna fördelen av kraftfulla prestanda webbplatser. FatCow garanterar tillgången på din Internet-företag med en upptid garanti för 99,9%.

Pris Värde
Den FatCow webbhotell plan är mycket rimligt prissatt till en kostnad av $ 3,67 per månad ($ 44 per år). Men kunderna kan faktiskt spara mycket mer pengar genom att köpa för 2 år eller 3 år. Detta ger utmärkta fördelar för små och medelstora företag genom att med en så rikt utbud av funktioner till en extremt låg kostnad.

KUNDSUPPORT
Du kan använda support 24/7 på många olika sätt, som börjar med avgiftsfritt telefonnummer, e-post och chatt. FatCow erbjuder även en process supporten som gör att du enkelt skicka förfrågningar. Stödsystemet är formad på ett sätt som gör att du kan hjälpa dig själv till en kunskapsbas, Vanliga frågor sidan instruktionsfilmer och olika länkar till externa resurser.