JustHost-pålitlig hosting till ett överkomligt pris

Bara Host är utan tvekan en enastående webbhotell företag som levererar enastående prestanda och service svarstider. De har en rik webbhotell paket, packad med ett antal fantastiska funktioner. Några av dessa inkluderar obegränsad domän hostings, helt gratis domän adress, obegränsad dataöverföring obegränsat lagringsutrymme, oändlig e-postkonton etc., stöd för ett antal CGI / databaser inklusive (men inte begränsat till) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, tillgång till en enorm kostnad webbplats skript bibliotek, stöd till content management system integration (som Joomla, Drupal), ett flertal multimedia funktioner som video och ljud stöd, helt gratis kundvagnar, anläggningar säkerhet (PGP krypteringsteknik) för e-handel webbplatser, liksom andra funktioner teknik.

Alla de ovan nämnda kommer till ett mycket rimligt pris. Det finns olika attraktiva Just Host Rabattkoder, Justhost rabattkupong och Just Host rabattkoder tillgängliga i denna Justhost recension möjliggöra ytterligare mer cash besparingar.

Sedan starten, har bara värd redan genererar den perfekta webbhotell erfarenhet och plattform med ett enda gemensamt mål: att leverera en pålitlig tjänst. De har en typisk robust infrastruktur som ger hög prestanda, och bredvid är klassade bland bäst överväger högsta grad av deras nöjda kunder. Ridning på dessa aspekter, garanterar bara värd en hög kvalitet webbhotell erfarenhet-eller dina pengar tillbaka. Detta bara värd översyn tar en närmare titt på vad som garanteras av Just Host.

Tillförlitlighet
Bara Host är tillägnad leverera en trygg och säker och tillförlitlig webbhotell miljö. De har använt ett antal Quad processor Servrar, UPS batteribackup Generatorer och OC-96 Backbone Länk för att ge maximal effektivitet för sina kunders webbplatser. De har en kunnig och erfaren team i sina datacenter som ständigt övervakar nätverket för att säkerställa att det inte finns några störningar i tjänsten. Deras 24/7 nätverk spårning hjälper till att säkerställa att om ett problem uppstår, är det upp omgående. JustHost servrar använder ett ljud ryggrad för att garantera största hastigheter och upp-tid för varje enskild webbplats som finns på deras servrar.

När som helst Cash tillbaka garanti
Bara Host garanterar din totala Nöjd eller kontant återbetalning. Om du i alla fall välja att avsluta ditt konto när som helst bara värd kommer tillbaka dina pengar för resten av din tid, ta ut installation och domännamn avgifter för registrering, (detta beror bara värd ådrar sig en kostnad för dessa). Du kanske kan kräva pengarna tillbaka om du tror att du inte är nöjd med deras tjänster.

Verkliga människor
Bara Host garantier för att de alltid kommer att vara nåbar av sina kunder och när du kontaktar dem via telefon, får du prata med en riktig människa, någon som talar engelska och någon som kommer att svara på dina frågor, ta itu med dina frågor och hjälpa dig att lösa dina problem. Detta stöd tjänsten tillhandahålls 24/7. Deras kundservice anställda är extremt varma och vänliga och utbildade att ta hand om dina problem och de i allmänhet sätter bästa fot framåt för snabba beslut på alla dina frågor.

Telefon och e-post till support
Bara Host garanterar att när du försöker komma i kontakt med dem, de ska plocka upp telefonen och besvara e-post omgående, och i en trevlig, omtänksam sätt. Deras telefon och e-posttjänster kontakt är ganska tillförlitliga och du kan vara säker på att din svårighet kommer att tas om hand av branschexperter och bästa proffs.

Varje webmaster som söker en leverantör webbhotell förstår att pålitliga webbhotell och överlägsen kundsupport är två av de mest grundläggande delarna ett webbhotell borde leverera. Dessa är de viktigaste plus poäng av Just Host tjänsten. Högsta kvalitet webbhotell, bra funktioner, tillförlitlighet, förmånligt pris, fantastiska kundsupport – allt detta gör värt varje buck spenderas på Just Host webbhotell.